Naša politika povrata

Imamo veliko povjerenje u svoj rad i proizvode. Iz tog razloga za Vasco uređaje jamčimo povrat novca.

return icon

Besplatan povrat

refund icon

Politika povrata

damaged icon

Uvjeti povrata novca

damaged icon

Prigovori na stanje proizvoda

Imate rok od 14 dana za vraćanje uređaja. Obavezno nas obavijestite da ga planirate vratiti u tom roku. Više pojedinosti možete pronaći u odjeljku "Politika povrata". Nakon što primimo vašu izjavu, poslat ćemo vam besplatnu povratnu naljepnicu. Koristite ju za vraćanje uređaja zajedno s dokazom o kupnji i obrascem za povrat.

U roku od 14 dana od dana primitka robu možete vratiti bez navođenja razloga. Kako biste ostvarili ovo pravo, dovoljno je da nas obavijestite. To možete učiniti na način koji vam odgovara, na primjer, e-poštom ili poštom. Možete koristiti i obrazac za povrat koji smo pripremili.

Povrat novca izvršit ćemo najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo primili Vašu izjavu o povratu robe. Međutim, imajte na umu da možemo zadržati povrat novca sve dok nam roba ne bude isporučena. Povrat novca bit će poslan izvornom metodom plaćanja.

Prilikom vraćanja uređaja vodite računa da ga pravilno zapakirate i zaštitite od mogućih oštećenja u transportu. Također zapamtite da se stanje vraćenog uređaja ne smije razlikovati od stanja u kojem vam je isporučen. Prilikom testiranja uređaja budite posebno oprezni.

Imate pravo izvršiti povrat bez navođenja razloga u roku od 14 dana od trenutka primitka artikla.

Obavijestite nas o svojoj odluci o raskidu ugovora. Preporučljivo je dati jasnu izjavu, na primjer pismo poslano poštom ili e-poštom.

Adresa za povrat

  • Vasco Electronics Goralski Group S.K.A.
  • ul. Kopalniana 2a
  • 32-540 Trzebinia
  • Poland