number one

MEDIJI O NAMA

tportal

Vasco Electronics već je punih 15 godina jak igrač na tržištu elektronskh prevoditelja, a od početnog malog ureda u Krakovu stigli su do poslovanja u dvadeset zemalja na četiri kontinenta.

putoholicari

U nekim restoranima postoje samo meniji na japanskom jeziku pa to otežava naručivanje hrane, a u tome vam može pomoći Vasco Translator V4 koji prevodi i slike i tekst.

journal

Neverbalna komunikacija je i odraz poštovanja prema sugovorniku, ostavite dobar dojam, a za sve potencijalne nesporazume, u pomoć priskače Vasco Translator!

menuhr

Vasco je jedini europski proizvođač potrošačke elektronike koji nudi uređaje u segmentu govornih prevoditelja. Tvrtka je pronašla nišu u kojoj se uspješno natječe s najjačim azijskim proizvođačima.

mojzagreb

Glavni proizvod koji Vasco nudi su elektronički glasovni prevoditelji, mobilni uređaji koji prevode govor, tekst i fotografije na više od 100 jezika u stvarnom vremenu

elle

7 ideja za jedinstven božićni poklon za njega. Odaberite elegantan poklon.

forbes

Maciej Góralski proizvodi elektroničke glasovne prevoditelje koji omogućuju brzu komunikaciju na stotinu jezika.

lastampa

S prevoditeljem iz Poljske: evo kako Vasco Translator V4 izaziva Google Translator.

elmundo

Novi uređaj koji prevodi slike za komunikaciju s više od 90% svjetskog stanovništva.

NAGRADE

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

Prevoditelji koji ruše jezične barijere

Specijalizirani smo za proizvodnju, dizajn i distribuciju uređaja za prevođenje. Naši jezični alati povezuju ljude iz cijelog svijeta. Prenesite poruku na bilo kojem jeziku i budite sigurni da će vas sugovornik razumjeti. Uz najpouzdaniji prevoditelj, slušatelj prima cjelovito značenje poruke. Koristite naše prevoditelje koji razgovaraju s više od 90% svjetskog stanovništva.

Zahvaljujući nama više ne trebate osobnog tumača ili prevoditelja koji govori više jezika. Uz Vasco Translatore možete razgovarati na 76 jezika pritiskom na tipku. Prevođenje nikad nije bilo tako jednostavno.

Jezični alati za odmah dostupne prijevode

Dobar prevoditelj ima podršku! Vasco dolazi uz korisne dodatke koji će komunikaciju učiniti još lakšom i opuštenijom, istovremeno pružajući dodatnu zaštitu vašem uređaju.

Uz naše proizvode dolaze i prijenosni punjači, setovi za punjenje, zaštitne maske i još mnogo toga. Iskoristite ponudu i osigurajte sve što Vam je potrebno. Naš prijevod, ali i čitav proces prevođenja, počiva na modernoj tehnologiji.

Razumijevanje okruženja u inozemstvu

Uz Vasco prevoditelj jezika možete čitati i razumjeti strane novine, jelovnike u restoranima i informativne ploče. Sve je to moguće zahvaljujući prijevodu fotografije koji podržava 108 jezika.

Otputujte u inozemstvo bezbrižno. Naručite svoje omiljeno jelo u restoranu i čitajte o lokalnim znamenitostima na informativnim pločama. Fotografirajte, prevedite i osjećajte se samopouzdano u stranoj zemlji.

Bez skrivenih troškova!

Gramatički točan prevoditelj, pruža Vam smislen i potpun prijevod odmah. Naši uređaji za glasovni prijevod, spremni su za korištenje odmah nakon postavljanja, nema potrebe za preuzimanjem i instaliranjem dodatnog softvera.

Naši uređaji dolaze s ugrađenom SIM karticom koja omogućuje besplatan pristup internetu za prijevode u gotovo 200 zemalja svijeta. Jezični alati na dlanu, bez troškova interneta u inozemstvu! Budite opušteni za potpuni doživljaj putovanja! Posvetite se sebi i upijajte nova iskustva, a sporazumijevanje s lokalnim stanovništvom prepustite nama!