MEDIJI O NAMA

CNN

Nova tehnologija omogućuje trenutno prevođenje glasa i teksta na više od 100 jezika

Forbes

Vasco Electronics je radio na uređaju koji može prevoditi fraze, tekst na slikama i govor s čak 108 različitih jezika

GQ

Novi uređaj koji prevodi slike za komunikaciju s više od 90% svjetskog stanovništva

Times

Intervju s Maciejem Goralskim, glavnim direktorom tvrtke Vasco Electronics: "Zašto kupiti naš proizvod? Iz istog razloga zbog kojeg kupujete fotoaparat umjesto da se zadovoljite pametnim telefonom"

NAGRADE

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

Prevoditelji koji ruše jezične barijere

Specijalizirani smo za proizvodnju, dizajn i distribuciju uređaja za prevođenje. Naši jezični alati povezuju ljude iz cijelog svijeta. Prenesite poruku na bilo kojem jeziku i budite sigurni da će vas sugovornik razumjeti. Uz najpouzdaniji prevoditelj, slušatelj prima cjelovito značenje poruke. Koristite naše prevoditelje koji razgovaraju s više od 90% svjetskog stanovništva.

Zahvaljujući nama više ne trebate osobnog tumača ili prevoditelja koji govori više jezika. Uz Vasco Translatore možete razgovarati na 76 jezika pritiskom na tipku. Prevođenje nikad nije bilo tako jednostavno.

Jezični alati za odmah dostupne prijevode

Dobar prevoditelj ima podršku! Vasco dolazi uz korisne dodatke koji će komunikaciju učiniti još lakšom i opuštenijom, istovremeno pružajući dodatnu zaštitu vašem uređaju.

Uz naše proizvode dolaze i prijenosni punjači, setovi za punjenje, zaštitne maske i još mnogo toga. Iskoristite ponudu i osigurajte sve što Vam je potrebno. Naš prijevod, ali i čitav proces prevođenja, počiva na modernoj tehnologiji.

Razumijevanje okruženja u inozemstvu

Uz Vasco prevoditelj jezika možete čitati i razumjeti strane novine, jelovnike u restoranima i informativne ploče. Sve je to moguće zahvaljujući prijevodu fotografije koji podržava 108 jezika.

Otputujte u inozemstvo bezbrižno. Naručite svoje omiljeno jelo u restoranu i čitajte o lokalnim znamenitostima na informativnim pločama. Fotografirajte, prevedite i osjećajte se samopouzdano u stranoj zemlji.

Bez skrivenih troškova!

Gramatički točan prevoditelj, pruža Vam smislen i potpun prijevod odmah. Naši uređaji za glasovni prijevod, spremni su za korištenje odmah nakon postavljanja, nema potrebe za preuzimanjem i instaliranjem dodatnog softvera.

Naši uređaji dolaze s ugrađenom SIM karticom koja omogućuje besplatan pristup internetu za prijevode u gotovo 200 zemalja svijeta. Jezični alati na dlanu, bez troškova interneta u inozemstvu! Budite opušteni za potpuni doživljaj putovanja! Posvetite se sebi i upijajte nova iskustva, a sporazumijevanje s lokalnim stanovništvom prepustite nama!